WAT KAN IK DOEN?

Wij hopen dat je gemotiveerd bent geraakt om het Koninkrijk Gods te blijven verkondigen, ook in een tijd als deze. Op deze pagina willen we je inspireren en motiveren om in je roeping te blijven staan. We geven je graag handen en voeten om te doen wat Jezus deed.

Daarnaast geven we tips en adviezen aan kerken en stichtingen om vooral door te kunnen gaan met het verspreiden van het evangelie. Daarnaast willen we aanmoedigen tot het zoeken naar alternatieven. 

DE KERK IN CORONATIJD

De beperkende maatregelen volgde zich snel op het afgelopen jaar. Ondanks dat het in Nederland nog enigszins meeviel ten opzicht van veel landen wereldwijd konden we niet doorgaan zoals we gewend waren. Voor veel gemeenschappen doet dit pijn. Graag inspireren we je met ideeën en mogelijkheden. Kijken naar wat mogelijk is en achter je laten wat niet kan.

>> LEES VERDER

Kerk
Young Women & Devices
VERGEET DE JONGEREN NIET!

Jongeren hebben het in deze tijd niet gemakkelijk. Helaas staan ze als groep nogal eens negatief in de media omdat ze beschuldigd werden van egoïsme ten opzichte van ouderen. Wij zouden juist graag een lans willen breken voor deze groep. Juist nu is het voor hen een bijzonder moeilijke tijd en als kerk van Christus moeten we naar hen omzien!

>> LEES VERDER